Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Nosiče na 4 bicykle

Nosiče na bicykle pre 4 klasické alebo elektronické bicykle od výrobcov THULE, ORIS/BOSAL, YAKIMA a ďalších. Takmer všetky nosiče bicyklov majú funkciu sklopenia kufra, takže zadné dvere môžete otvoriť aj pri naložených bicykloch. 

Počet produktov: 4

Zobrazuje sa 1-4 z 4 položiek

Aktívne filtre

THULE VeloCompact 926 + rozšírenie na 4. bicykel

Cena 789,00 €

THULE VeloCompact 926 je bezpečný, stabilný a ľahko upevniteľný nosič na ťažné zariadenia automobilu. Zároveň sa jedná o najkompaktnejší a najľahší nosič Thule pre prepravu bicyklov vhodný na každodenné použitie na prevoz 3 - 4 bicyklov.

Nosič bicyklov Yakima JustClick T3 + rozšírenie na 4. bicykel

Cena 787,67 €

YAKIMA T3 predstavuje unikátny nosič bicyklov na ťažné zariadenie s unikátnym montážnym systémom "Just Click" určený na prevoz 3 bicyklov (4 s použitím rozširujúceho adaptéru). Revolučný systém montáže nosiča bez použitia náradia. Stačí len nasadiť, sklopiť a je pripravený slúžiť - proste iba "klik". Vďaka bezpečnostným prvkom máte istotu správneho upnutia.

Buzz Rack Eazzy 4

Cena 479,00 €

Plne sklopný nosič Buzz Rack EAZZY 4 ponúka pohodlnú montáž, užívateľsky príjemné funkcie a kompaktný úložný priestor. Vhodný na prevoz 4 bicyklov.

Zobrazuje sa 1-4 z 4 položiek