Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Blog autocar

Na našom blogu nájdete články o všetkom, čo sa týka ťažných zariadení, prívesných vozíkov a prepravníkov, nosičov bicyklov, strešných nosičov a strešných boxov a nášho ďalšieho sortimentu.

Categories : Téma: Nosiče a boxy
Starostlivosť o strešný box a jeho uskladnenie - aké sú možnosti?

Starostlivosť o strešný box a jeho uskladnenie - aké sú možnosti?

Aby bola v bezpečí nielen vaša batožina v strešnom boxe, ale aj samotný box, môžete využiť aj poťahy na strešné boxy, ktoré zaistia ochranu pred poškriabaním a nečistotami počas sezóny aj mimo nej. Jednoduchá inštalácia ochranného obalu a nepremokavý materiál daného výrobku zabezpečí Vašu spokojnosť. V prípade zašpinenia je možné obal očistiť. Obal je vybavený kapsou na odloženie kľúčov od strešného boxu.

Uskladnenie strešného boxu

A viete, aké je najlepšie riešenie uskladnenia strešného boxu na auto? V prípade, že máte nedostatok miesta v garáži, prípadne chcete box rýchlo naložiť a odísť, je najlepším riešením zdvihák Thule MultiLift. Strešný box môžete ľahko vyzdvihnúť ku stropu a taktiež rýchlo a jednoducho naložiť na strechu auta.

Tento zdvihák Thule MultiLift sa montuje priamo na strop garáže.

Vlastnosti zdviháku:

  • Montáž na strop
  • Jednoduché vyzdvihnutie nákladu pomocou navijaka
  • Maximálna záťaž až 100 kg

Dokonale funguje s kajakmi, surfovacími doskami atď.