Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Blog autocar

Na našom blogu nájdete články o všetkom, čo sa týka ťažných zariadení, prívesných vozíkov a prepravníkov, nosičov bicyklov, strešných nosičov a strešných boxov a nášho ďalšieho sortimentu.

Netradičný kemping so strešným stanom na aute

Netradičný kemping so strešným stanom na aute

Milujete roadtripy a dobrodružné cestovanie? Čo by ste povedali na netradičný kemping v prírode? Nepotrebujete klasický stan a celé príslušenstvo, karavan ani obytný príves - postačí Vaše auto a strešný autostan.

 

Autostan YAKIMA si zamilujete na prvý pohľad

autostan yakima

 

Strešný autostan YAKIMA Skyrise HD Medium v zloženom stave nezaberá veľa miesta, môžeme ho výškovo prirovnať k strešnému boxu. Narozdiel od boxu sa v stane ukrýva priestor na komfortné prespanie celej rodiny (tento model je vhodný pre 3 osoby). 

 

Autostan je rozložený na streche auta, takže Vás nebude nič chladiť ani tlačiť. Pevná spodná časť stanu spolu s matracom Vám zaručí pohodlie. Ráno nebudete dolámaní, ako keby ste spali v aute či klasickom stane a môžete si vychutnať pohľad na vychádzajúce slnko.

 

Autostan je naozaj bezpečný, dnu sa nedostane voda, piesok, mravce ani otravný hmyz a viac chránený ste aj pred divokou zverou. Rovnako je vybavený nepremokavou strieškou a tiež je odolný aj voči poveternostným podmienkam. A čo je na tom najlepšie - ušetríte celkom peknú čiastku za hotely.

 

Rozloženie autostanu kdekoľvek a kedykoľvek


strešný stan na auto

 

Autostan sa upevňuje na strešné priečniky pomocou upínacieho systému a uzamkne sa. Prvotná montáž stanu aj spolu s priečnikmi potrvá asi nejakú hodinu, ale následne stan kedykoľvek rozložíte jednoducho behom pár minút. Súčasťou je aj rebrík, vďaka ktorému sa dostanete do stanu bez akýchkoľvek problémov.

 

Na dovolenku si môžete zobrať aj bicykle

nosiče bicyklov

 

V našej ponuke nájdete okrem iného široký výber nosičov bicyklov na ťažné zariadenie. Kombinácia stanu na streche a nosiča bicyklov na ťažnom je za nás úplná topka. Máte tak so sebou ubytovanie a aj bicykle pre objavovanie okolia.

Okrem bicyklov si vďaka ťažnému môžete so sebou vziať aj loď, čln alebo skúter - stačí zapojiť prívesný vozík na loď alebo prívesný vozík na vodný skúter. Viete dokonca skombinovať aj stanovačku s jazdou na koni v novom teréne. Zapojíte na ťažné prívesný vozík na prepravu koní a môžete vyraziť.

Máme ho vystavený aj na našej prevádzke

V prípade, že váhate, keďže ide o drahšiu investíciu alebo by ste si chceli prísť pozrieť autostan na vlastné oči, máme ho vystavený na našej prevádzke v Ivachnovej. Naši kolegovia Vám radi všetko ukážu, prípadne zodpovedajú ďalšie otázky.

Ako namontovať strešný stan na auto YAKIMA si môžete pozrieť tu:

!!! Tento produkt je dostupný len na objednávku, v prípade objednania je potom čakacia doba 2 týždne !!!