Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Nosiče na 3 bicykle

Nosiče na bicykle pre 3 klasické alebo elektronické bicykle od výrobcov THULE, ORIS/BOSAL, YAKIMA a ďalších. Takmer všetky nosiče bicyklov majú funkciu sklopenia kufra, takže zadné dvere môžete otvoriť aj pri naložených bicykloch. 

Počet produktov: 10

Zobrazuje sa 1-10 z 10 položiek

Aktívne filtre

Nosič bicyklov THULE Epos - 3 bicykle

Cena 1 099,00 €

Nosič bicyklov Thule Epos je vhodný pre všetky typy bicyklov a jeho použitie je rýchle, jednoduché a pohodlné – vďaka inovatívnemu teleskopickému systému uchytenia bicyklov vyžaduje minimálnu námahu. Ramená na upevnenie kolies umožňujú jednoducho pripevniť koleso za ktorúkoľvek časť rámu alebo zadné koleso, čo vám poskytuje mnoho možností upevnenia. Môžete naložiť a vyložiť až dve kolesá v ľubovoľnom poradí – podporované sú všetky typy rámov a geometrií, vrátane elektrobicyklov, horských bicyklov, gravelových bicyklov a bicyklov s blatníkmi a nosičmi.

THULE VeloCompact 926

Cena 629,00 €

THULE VeloCompact 926 je bezpečný, stabilný a ľahko upevniteľný nosič na ťažné zariadenia automobilu. Zároveň sa jedná o najkompaktnejší a najľahší nosič Thule pre prepravu bicyklov vhodný na každodenné použitie na prevoz 3 - 4 bicyklov.

THULE VeloSpace XT 939

Cena 749,00 €

Nosič bicyklov THULE VeloSpace XT 939 je univerzálny nosič pre všetky typy bicyklov - od elektrobicyklov a fatbikov po malé detské bicykle.

Buzz Rack Eazzy 3

Cena 379,00 €

Plne sklopný nosič Buzz Rack EAZZY 3 ponúka pohodlnú montáž, užívateľsky príjemné funkcie a kompaktný úložný priestor. Vhodný na prevoz 3 bicyklov.

THULE EasyFold XT 934

Cena 869,00 €

THULE EasyFold XT je plne skladací, kompaktný a ľahko použiteľný nosič bicyklov pre montáž na ťažné zariadenie. Pre všetky typy bicyklov.

Nosič bicyklov Yakima JustClick T3

Cena 699,00 €

Yakima T3 predstavuje unikátny nosič bicyklov na ťažné zariadenie s unikátnym montážnym systémom "Just Click" určený na prevoz 3 bicyklov (4 s použitím rozširujúceho adaptéru). Revolučný systém montáže nosiča bez použitia náradia. Stačí len nasadiť, sklopiť a je pripravený slúžiť - proste iba "klik". Vďaka bezpečnostným prvkom máte istotu správneho upnutia.

Nosič bicyklov Yakima FoldClick 3

Cena 619,00 €

Novinka v ponuke od firmy Yakima. Unikátny nosič bicyklov FoldClick na ťažné zariadenie, ktorý sklopíte do kompaktných rozmerov s veľmi jednoduchou montážou/demontážou na ťažné zariadenie. Prepravná kapacita nosiča sú 3 bicykle.

Buzz Rack E-Hornet 3

Cena 419,00 €

Veľmi dobre navrhnutý, jednoduchý a pevný nosič bicyklov E-Hornet 3 pre ťažké elektrobicykle. Široké podpery kolies umožňujú namontovať väčšinu bežných rozmerov bicyklov a pneumatík. Určený na prepravu 3 bicyklov.

Zobrazuje sa 1-10 z 10 položiek