Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Strešný box Northline Tirol TEF - biely

Strešný box Northline Tirol TEF - biely
Strešný box Northline Tirol TEF - biely
NL/Tirol 420 B TEF

Nový model Northline Tirol TEF prináša okrem dizajnových a ergonomických vylepšení aj úplne nový pantentovaný rýchloupínací mechanizmus Torque Easy Fix (TEF) s momentovým obmedzovačom doťahu pre čo najbezpečnejšie upnutie boxu na záklané strešné nosiče.

Celý popis produktu

Momentálne nedostupné

Strešný box Northline Tirol TEF - biely

629,00 €

Spolu s DPH :

629,00 €

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Príslušenstvo k produktu

Northline Tirol TEF

Northline Tirol TEFNorthline Tirol TEFNorthline Tirol TEF

Popis

Boxy Northline Tirol Vás upútajú už na prvý pohľad. Atraktívny aerodynamický tvar a výrazné oceľové zadné krídlo dodávajú boxu elegantno - športový nádych. Oceľové krídlo nemá len estetickú funkciu, ale slúži predovšetkým ako priečna výstuž veka, vďaka čomu je box mimoriadne tuhý a zároveň eliminuje rotáciu vzduchu za boxom, preto nevydáva žiadne nežiadúce zvuky. Strešné boxy Northline patria vďaka svojmu nadčasovému dizajnu a naozaj top kvalite použitých materiálov medzi špičku v segmente strešných autoboxov. Všetky komponenty sú vyrobené v EU. Boxy Northline Tirol patria k prémiovej triede strešných boxov. Predný difúzor - výsledok skúšky v aerodynamickom tunely, znižuje hlučnosť, znižuje spotrebu.

Nový model Northline EvoSpace TEF prináša okrem dizajnových a ergonomických vylepšení aj úplne nový pantentovaný rýchloupínací mechanizmus Torque Easy Fix (TEF) s momentovým obmedzovačom doťahu pre čo najbezpečnejšie upnutie boxu na záklané strešné nosiče.

Northline Tirol TEFNorthline Tirol TEFNorthline Tirol TEF

Uzamykateľný
Áno
Objem
420 l
Dĺžka
205 cm
Šírka
84 cm
Výška
35 cm
Hmotnosť
22 kg
Nosnosť
75 kg
Maximálna dĺžka lyží
195 cm
Maximálna kapacita lyží (pár)
7
Maximálna kapacita snowboardov
5
Otváranie
Obojstranné
Montážny systém
TEF Torque Easy Fix - rýchloupínací momentový
Uzamykací systém
6 bodový - ocelové hriadele
Integrovaný závesný systém "IHS"
Áno
TUV
Áno