Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Strešný box Northline EvoSpace TEF - biely

Strešný box Northline EvoSpace TEF - biely
Strešný box Northline Evospace TEF - biely
Strešný box Northline EvoSpace TEF - biely
Strešný box Northline Evospace TEF - biely
NL/Evo B TEF

Nový model Northline EvoSpace TEF prináša okrem dizajnových a ergonomických vylepšení aj úplne nový pantentovaný rýchloupínací mechanizmus Torque Easy Fix (TEF) s momentovým obmedzovačom doťahu pre čo najbezpečnejšie upnutie boxu na záklané strešné nosiče.

Celý popis produktu

Dostupné ihneď

Ružomberok (expedičný sklad):
Dostupné ihneď
Prešov:
Momentálne nedostupné
Senec:
Dostupné ihneď

Strešný box Northline EvoSpace TEF - biely

399,00 €

Spolu s DPH :

399,00 €

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Príslušenstvo k produktu

Northline EvoSpace TEF

Northline Evospace TEFNorthline Evospace TEFNorthline Evospace TEF

Popis

Nortlhline Evospace sú mimoriadne kompaktné a praktické strešné boxy, ktoré sú vhodné pre zimnú aj letnú sezónu. Rovnako ako modelový rad Tirol a Family, aj rada Evospace sa vyznačuje mimoriadnou tuhosťou boxu vďaka vysoko kvalitnému 5mm ABS plastu. Modelová rada Evospace patrí v segmente strešných boxov medzi boxy najžiadanejších rozmerov a objemu. Oproti modelu Tirol nemajú zadné krídlo a predný „safety shield" vo vnútri špičky boxu. Boxy sú preto cenovo priaznivejšie. Bezpečnostné prvky, upínacie systém, zámky, spodná výstuž je totožná. Vďaka "bezschodovému čelu" boxu, má box čistý aerodynamický tvar. Navyše vďaka tejto konštrukčnej výnimočnosti je mimoriadne tichý a stabilný aj pri vysokých rýchlostiach. Zároveň vďaka mimoriadne nízkemu koeficientu odporu len málo navyšuje spotrebu vozidla, čo je výborná vlastnosť boxu, keďže jeho účel je trasportovať batožinu na väčšie vzdialenosti pomerne vysokými rýchlosťami na dialniciach a rýchlostných cestách. Predný difúzor - výsledok skúšky v aerodynamickom tunely, znižuje hlučnosť, znižuje spotrebu.

Nový model Northline EvoSpace TEF prináša okrem dizajnových a ergonomických vylepšení aj úplne nový pantentovaný rýchloupínací mechanizmus Torque Easy Fix (TEF) s momentovým obmedzovačom doťahu pre čo najbezpečnejšie upnutie boxu na záklané strešné nosiče.

Northline Evospace TEF

Uzamykateľný
Áno
Objem
310 l
Dĺžka
190 cm
Šírka
67 cm
Výška
36 cm
Hmotnosť
15 kg
Nosnosť
75 kg
Maximálna dĺžka lyží
180 cm
Maximálna kapacita lyží (pár)
5
Maximálna kapacita snowboardov
4
Otváranie
Obojstranné
Montážny systém
TEF Torque Easy Fix - rýchloupínací momentový
Uzamykací systém
6 bodový - ocelové hriadele
Integrovaný závesný systém "IHS"
Áno
Farba
Biela / Antracit
TUV
Áno