Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Hever nožnicový - 1000 kg, 90-315 mm

Hever nožnicový - 1000 kg, 90-315 mm
20.093

Pre zdvíhanie časti vozidla s celkovou hmotnosťou do 1000 kg, jednoduchá konštrukcia, malé rozmery v zloženom stave, zdvih 90-315 mm.

Celý popis produktu

Dostupné ihneď

Ružomberok (expedičný sklad):
Dostupné ihneď
Prešov:
Momentálne nedostupné
Senec:
Momentálne nedostupné

Hever nožnicový - 1000 kg, 90-315 mm

22,86 €

Spolu s DPH :

22,86 €

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Nosnosť až 1000 kg, zdvih 90-315 mm. Zdvíhanie - vozidlo pred zdvihnutím dôkladne zaistite proti pohybu. Zaraďte 1. rýchlostný stupeň (pri vozidlách s automatickou prevodovkou zvoľte P), zatiahnite ručnú (parkovaciu) brzdu a vozidlo zaistite klinmi. Postavte hever pod vozidlo tak, aby pôsobil len na také miesto podvozku alebo karosérie vozidla, ktoré je na tento účel predpísané výrobcom vozidla. V opačnom prípade by mohlo dôjsť k poškodeniu vozidla. Nasaďte do hever priloženou kľučku a jej otáčaním zdvihnite vozidlo do potrebnej výšky. Zdvíhajte vozidlo do požadovanej polohy. Vozidlo okamžite zaistite pevnú stabilnú podperou. Spúšťanie - spustenie vozidla vykonajte pomalým povoľovaním rozbaľovacieho skrutky. Upozornenie - dávajte vždy pozor, či je zdvihák postavený na pevnom a vodorovnom podklade. Zdvíhané vozidlo musí byť zaistené proti pohybu. Hever môže byť použitý len na takom mieste podvozku alebo karosérie vozidla, ktoré je na tento účel predpísané výrobcom vozidla. Zdvihák nepreťažujte, tj. Nezdvíhajte celé vozidlo naraz. Nepracujte nikdy pod vozidlom, pokiaľ nie je zaistené v polohe pevnými podperami alebo autorampou.