Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Strešný nosič THULE - kovový

  • -10%
  • Balenie
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
Strešný nosič THULE - kovový
1525kov/7122/754

Strešný nosič od firmy THULE predstavuje výbornú kvalitu - dôkazom je aj 5 ročná záruka garantovaná výrobcom. Priečniky THULE sú vyrobené z ocele a sú potiahnuté vrstvou tzv. “gumoplastu”, ktorý zabezpečuje prepravovaný náklad proti oteru. Tento nosič je určený viac na prepravu nákladu ako sú rúry, rebríky a podobne. Veľkou výhodou je taktiež rýchla a jednoduchá montáž/demontáž.

Celý popis produktu

Momentálne nedostupné

Balenie obsahuje

Strešný nosič THULE - kovový

206,99 €
Montáž nieje dostupná
Montáž v našej dielni (od 15.00 €)
-

Spolu s DPH :

Zľava 10%
206,99 €
229,99 € info_outline

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Strešný nosič THULE

Nosiče od značky THULE patria k jedným z najkvalitnejších nosičov na strechu. Výrobca garantuje 5 ročnú záruku na kompletný strešný nosič. Výhodou je tiež rýchla a jednoduchá montáž a demontáž.

SquareBar Evo

Kovový priečnik od firmy THULE je výbornou voľbou pre zákazníka, ktorý potrebuje strešný nosič využívať hlavne na prenos stavebného nákladu (rúry, rebríky a podobne). Keďže je oceľový priečnik potiahnutý vrstvou “gumoplastu”, výraznou mierou zabraňuje poškrabaniu prevážaného nákladu.

Tento priečnik nemá aerodynamický tvar, preto je potrebné rátať s nežiaducim pískajúcim zvukom pri jazde. T-drážka nie je súčasťou priečnika.

 

th/754

Montážna pätka je vhodná na autá BEZ pozdĺžnych lyžín či fixačných bodov. Pätka teda slúži na upnutie priečnikov na autá s úchytom po pod rám dverí.

 

Ergonomicky tvarovaný kľúč s momentom utiahnutia zaručuje bezpečné upnutie pätky. Na namontovanie ostatných častí nosiča nie je potrebné ďalšie náradie. Pätka je uzamykateľná vďaka systému THULE ONE Key (sú súčasťou balenia). Balenie obsahuje 4ks pätiek.

 

Montážny kit

 

Montážny kit th/1525 je určený priamo na dané vozidlo a zabezpečuje presné uchytenie. V kombinácii s pätkou a tyčou tvorí kompletný priečnik. Bez zakúpenia kitu nie je možné namontovať priečnik na strechu vozidla (neplatí pre vozidlá s lyžinami - klasický reling, kde sa nosič upína len pomocou pätky TH/7104 ).

Kompatibilita

  • Nissan - Pixo Hatchback 5D - 09>
  • Suzuki Alto 5D Hatchback - 09>

Technické údaje

  • Rozmery: dĺžka priečnika je 1200 mm
  • Hmotnosť:
  • Nosnosť: 75 kg
  • Farba: čierna
  • Materiál: oceľ
  • Výrobca: THULE

Poznámka

Zámky sú súčasťou balenia a nie je potrebné ich kupovať samostatne.

Akcia platí len do vypredania zásob!