Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Blog autocar

Na našom blogu nájdete články o všetkom, čo sa týka ťažných zariadení, prívesných vozíkov a prepravníkov, nosičov bicyklov, strešných nosičov a strešných boxov a nášho ďalšieho sortimentu.

Categories : Téma: Nosiče a boxy
Vyhnite sa zbytočným chybám pri kúpe strešného boxu

Vyhnite sa zbytočným chybám pri kúpe strešného boxu

Či je zima, či je leto, neustále sa nás pýtate na výhody strešných boxov, na to, čo je podstatné pri výbere správneho boxu, ako takýto strešný box inštalovať na strechu auta, ako správne uchytiť na strešné priečniky atď.

Treba si v prvom rade uvedomiť, čo v boxe potrebujete prevážať, aké účely bude plniť. Či potrebujete prepravovať lyže, či snowboardy s príslušenstvom, alebo máte v pláne dlhé cesty autom kdesi na dovolenku a kufor auta Vám jednoducho nestačí na to množstvo batožiny, ktoré si Vaša manželka potrebuje bezpodmienečne zbaliť.

Pred kúpou strešného boxu odporúčame jednoznačne zistiť aká je maximálna dĺžka predmetov, ktoré chcete prevážať, aby sa Vám do boxu pohodlne zmestili. Boxy Vám vieme ponúknuť od 100 do 275 cm. Nemenej podstatná je jeho šírka, výška, tiež pozor pri objeme boxu, či maximálnej nosnosti, ktorá sa pri jednotlivých boxoch môže líšiť. Na dizajne tiež záleží. Ktorýkoľvek box preto vieme predviesť priamo na streche vášho auta.

Každý box je vybavený bezpečnostnými pásmi, ktoré zabránia posúvaniu prevážanej batožiny. Treba tiež myslieť na rovnomerné umiestnenie predmetov v boxe. Pri vchádzaní do garáže, prípadne iných unížených priestorov nezabúdajte na box na streche, ktorým ste limitovaný. Prikladáme ukážkové videá, ako rýchlo viete prísť v takomto prípade o box:

Box, ktorý Vám padne do oka vyskúšame priamo na vašom aute. Predsa len, vždy je lepšie raz vidieť, ako dvakrát počuť / čítať.

Samozrejme všetky potrebné inštrukcie, ako box vyložiť a správne upevniť na strechu auta, informácie o obsluhe boxu (otváranie, uzamykanie, upevňovanie nákladu v boxe, správne rozloženie prevážanej batožiny) a mnoho ďalšieho Vám s radosťou predvedieme na ktorejkoľvek našej prevádzke v Ružomberku, Senci či v Prešove.

Tešíme sa na Vašu návštevu.