Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Blog autocar

Na našom blogu nájdete články o všetkom, čo sa týka ťažných zariadení, prívesných vozíkov a prepravníkov, nosičov bicyklov, strešných nosičov a strešných boxov a nášho ďalšieho sortimentu.

Categories : Téma: Nosiče a boxy
Predstavujeme Vám THULE EPOS - najuniverzálnejší nosič vo svete nosičov bicyklov

Predstavujeme Vám THULE EPOS - najuniverzálnejší nosič vo svete nosičov bicyklov

Plánujete tento rok dovolenku na bicykloch a ešte stále vyberáte aký si zvoliť nosič bicyklov? Očariť Vás môže novinka, ktorú nedávno predstavilo THULE. Na základe od skúseností s predchádzajúcimi modelmi navrhli spolu so svetovými cyklistami najuniverzálnejší nosič bicyklov THULE EPOS.  Poďme sa pozrieť spolu čím je tento nosič výnimočný.

Je vhodný pre všetky typy a rámy bicyklov 

Nosič THULE EPOS dokáže prepraviť 2 až 3 bicykle rôznej veľkosti či geometrie - či už ide o elektrobicykle, gravel, horské bicykle alebo bicykle s blatníkmi. 

THULE-Epos-na-aute-v-lese

Inovatívne a jedinečné teleskopické rameno

Nosič bicyklov sa vyznačuje unikátnym a jedinečným teleskopickým ramenom, ktorý je vybavený otočnou hlavou a popruhmi. Teleskopické rameno bicykla tak umožňuje bezpečne dosiahnuť a uchopiť bicykel na mnohých rôznych miestach, ako na ráme, aj na zadnom kolese.

Tento veľkokapacitný nosič dokáže odniesť bicykle s nosnosťou až 30kg (nosnosť pre 1 bicykel), čo umožňuje prepravu aj robustnejších bicyklov. V prípade THULE EPOS si môžete zvoliť model pre 2 bicykle alebo model pre 3 bicykle.

THULE-Epos-nakladanie-bicyklov

Praktický vo všetkých smeroch

 

THULE EPOS sa nesie v duchu s myšlienkou “Menej problémov, viac bicyklovania”. Pri montáži aj upevnení nosiča tak vynaložíte minimálne úsilie. Bicykle môžete nakladať a vykladať bez ohľadu na poradie bicyklov. Aj po naložení bicyklov máte prístup do batožinového priestoru vďaka smart sklápaciemu mechanizmu.

THULE-Epos-zlozeny

Nadupaný dizajn

Integrované koncové svetlá, zachovaná funkcia bŕzd, smerových a cúvacích svetiel - všetko zabezpečené pre maximálnu viditeľnosť. THULE EPOS bude dokonale ladiť s vaším vozidlom. Vyraziť na výlet na bicykloch tak môžete AJ HNEĎ.

       Bližšie si nosič bicyklov THULE EPOS môžete pozrieť v tomto videu:

Manipulácia s THULE EPOS nosičom je naozaj jednoduchá:

<