Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Blog autocar

Na našom blogu nájdete články o všetkom, čo sa týka ťažných zariadení, prívesných vozíkov a prepravníkov, nosičov bicyklov, strešných nosičov a strešných boxov a nášho ďalšieho sortimentu.

Ochráňte nárazník svojho automobilu pri pripájaní a odpájaní prívesného vozíka

Ochráňte nárazník svojho automobilu pri pripájaní a odpájaní prívesného vozíka

Často pripájate a odpájate prívesný vozík? Ak áno, určite sa vám už stalo, že ste počas týchto úkonov nechtiac prívesovým kĺbom narazili do zadného nárazníku Vášho automobilu. Takéto nárazy môžu vyzerať nevinne, ale Váš nárazník môže kľudne po čase dopadnúť aj takto:

Zabrániť takémuto zničeniu zadného nárazníku automobilu spôsobeného počas pripájania a odpájania prívesného vozíku je pritom veľmi jednoduché. Máte v podstate dve možnosti:

  • dávať si väčší pozor,
  • alebo použiť gumenú ochrannú krytku prívesového kĺbu.

poškodený nárazník

Táto krytka predstavuje malú investíciu, ktorá môže zabrániť veľkým škodám, vedúcim k oveľa väčším investíciám. Krytka môže poslúžiť nie len ako ochrana pre nárazník, ale rovnako aj ako ochrana pre samotný prívesový kĺb. Ten môže ochrániť pred prípadným poškodením alebo ohnutím pri rôznych nárazoch. V prípade záujmu si túto ochrannú gumenú krytku prívesového kĺbu môžete zakúpiť na našom e-shope, prípadne na niektorej z našich prevádzok v Ivachnovej, v Senci a v Prešove.