Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Blog autocar

Na našom blogu nájdete články o všetkom, čo sa týka ťažných zariadení, prívesných vozíkov a prepravníkov, nosičov bicyklov, strešných nosičov a strešných boxov a nášho ďalšieho sortimentu.

Ako postupovať, ak ste stratili kľúče od ťažného zariadenia?

Ako postupovať, ak ste stratili kľúče od ťažného zariadenia?

WESTFALIA

K ťažnému zariadeniu dostanete v balení vždy 2 kľúče. Odporúčame poznačiť si čísla kľúčov pre prípad, žeby ste potrebovali objednať niekedy nové (viď Obr. 1, kde viete čísla nájsť)

Ak ste kľúč už stratili a čísla ste si nepoznačili, máte dve možnosti:

☑️navštívite jednu z našich predajní (Ružomberok, Senec, Prešov), kde máme sadu kľúčov od Westfalie. Následne vyskúšame jednotlivé kľúče. Ten, ktorý bude pasovať, vám požičiame (platí sa záloha 50 €). Následne si kľúč necháte rozrobiť v najbližšom železiarstve. Keď nám originál kľúčik donesiete, vrátime vám 40 €.
☑️druhá možnosť je odpísať vyrazené číslo na zámku ťažného zariadenia (Obr. 2). Na základe tohto čísla vieme priamo vo Westfalii objednať potrebný kľúč. Cena tohto kľúčiku je 40 € a dodanie cca 2 týždne.

AUTO-HAK, BOSAL, BRINK, atď.

V prípade straty kľúčov ostatných značiek ťažných zariadení potrebujeme od vás čísla zo zámku, na základe ktorých následne vieme objednať od dodávateľa požadovaný kľúč.

Tieto kľúče nemáme vždy skladom a vo väčšine prípadov ich objednávame priamo pre Vás u výrobcu ťažného zariadenia. Dodanie sa pohybuje od 10 – 30 dní a cena cca 9 € - 22 €. Záleží od konkrétneho dodávateľa.