Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Blog autocar

Na našom blogu nájdete články o všetkom, čo sa týka ťažných zariadení, prívesných vozíkov a prepravníkov, nosičov bicyklov, strešných nosičov a strešných boxov a nášho ďalšieho sortimentu.

Menič napätia 12V => 230V

Menič napätia 12V => 230V

Ste na vážkach či si zaobstarať menič napätia?

Možností kde a ako ho využiť je veľké množstvo. Či v osobných alb. nákladných autách, obytných prívesoch, kemping, člnoch, lodiach, atď.

Menič napätia prevádza jednosmerné 12V napätie z autobatérie na striedavé napätie 230V aké je v bežných elektrických zásuvkách, teda ho viete použiť kdekoľvek na použitie spotrebičov na 230V v mieste bez dosahu elektrickej siete.

Využite teraz akciovú cenu meniča napätia aj s USB konektorom, ktorý máme v ponuke a nechajte si ho poslať na vami zvolenú adresu.

Menič napätia môžete zakúpiť u nás na e-shope alebo na niektorej z našich prevádzok v Ivachnovej (Ružomberok), v Senci, alebo v Prešove.