Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Blog autocar

Na našom blogu nájdete články o všetkom, čo sa týka ťažných zariadení, prívesných vozíkov a prepravníkov, nosičov bicyklov, strešných nosičov a strešných boxov a nášho ďalšieho sortimentu.

Podmienky pre Black Friday akciu spoločnosti Autocar - Ťažné Zariadenia,s.r.o. na Slovensku. Akcia “Black Friday” bude prebiehať v dňoch 24. - 26. 11. 2023.

 

Zoznam zliav na sortiment:

- 30% na ťažné zariadenia a elektroinštalácie

- 15% na skladové nosiče bicyklov

- 15% na skladové strešné boxy

- 15% na skladové strešné nosiče

- 10% na náhradné diely na prívesné vozíky

- 5% na prívesné vozíky - platí len na tovar, ktorý nie je zaradený dlhodobo ako akciový a je skladom.

 

Podmienky uplatnenia zliav:

- Zľavy platia na sortiment, ktorý máme skladom aspoň na 1 prevádzke na Slovensku.

- Zľava sa odpočíta z plnej maloobchodnej ceny produktu.

- Zľavy neplatia na už zľavnený sortiment.

- Zľava sa nenásobí ani nekumuluje. Nedá sa využiť v kombinácii s inými zľavami.

 

⚠️ Pri vozíkoch je možný len osobný odber na prevádzkach. Ak sa neviete dostaviť v piatok na predajňu, môžete si vozík rezervovať za cenu v Black Friday zľave a vyzdvihnete si ho podľa dohody s predajcom. Stačí ak napíšete v termíne 24. - 26. 11. na email vaše údaje (meno, priezvisko, tel. číslo) a model o ktorý máte záujem. Ten treba poslať na vybranú prevádzku:

Ivachnová: voziky-rk@autocar.sk

Prešov: voziky-po@autocar.sk

Senec: voziky-sc@autocar.sk

 

⚠️ Aktuálne až do odvolania je rovnako pri strešných boxoch možný len osobný odber na predajniach (Ivachnová, Prešov, Senec). Strešné boxy si viete kúpiť online na našom e-shope a zvoliť vyzdvihnutie na predajni. Rovnako ak máte záujem o box, ale nie ste si istý, ktorý model by najlepšie pasoval na vaše auto a chceli by ste využiť Black Friday zľavu. Pošlite nám výber napr. 3 boxov, ktoré zvažujete. Naši predajcovia vám odpíšu alebo zavolajú a poradia. Do emailu uveďte vaše meno, priezvisko, telefónne číslo a model o ktorý by ste mali záujem. Posielať ich môžete na:

Prevádzka Ivachnová: autocar@autocar.sk

Prevádzka Prešov: presov@autocar.sk

Prevádzka Senec: senec@autocar.sk

Upozornenie - zľavu na základe toho, že nám pošlete cez Black Friday akciu  e-mail, viete uplatniť len pri kúpe tovaru najneskôr do 4. 12. 2023. Po tomto termíne vám nárok na zľavu na základe dopytu cez e-mail vyprší.