Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

BG 208 44K POWER ENHANCER

BG 208 44K POWER ENHANCER
BG 208

Profesionálny prípravok na dekarbonizácii spaľovacieho a vstrekovacieho systému so 100% účinnosťou.

Balenie 325 ml

Celý popis produktu

Dostupné ihneď

Ružomberok (expedičný sklad):
Dostupné ihneď
Prešov:
Momentálne nedostupné
Senec:
Momentálne nedostupné

BG 208 44K POWER ENHANCER

27,00 €

Spolu s DPH :

27,00 €

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Príslušenstvo k produktu

Profesionálny prípravok k efektívnemu odstráneniu karbónových usadenín z benzínových motorov. MAXIMÁLNA PREVENCIA ALEBO ODSTRÁNENIE ÚSAD U MOTOROV S PRIAMÝM VSTRIEKOVANÍM (GDi, FSi. TSi, .....) Veľmi efektívne obnovuje výkon vstrekovacieho systému, odstraňuje najhúževnatejšie usadeniny zo spaľovacieho priestoru, ventilov, lambda sondy a katalyzátora. Znižuje spotrebu paliva a emisie, zvyšuje výkon motora a niekoľkonásobne predĺžuje životnosť vstrekovacieho systému. Absolútne bezpečné pre všetky typy motorov a filtre pevných častíc. Preventívnym použitím prípravku BG 44K® udržujete celý spaľovací systém vo vynikajúcom stave, predchádzate opotrebeniu a drahým opravám.

POZNÁMKA: Po vyčistení pomocou BG 44K®, pravidelne používajte BG Supercharge®II, PN 2026. Zabránite tak tvorbe usadenín v palivovom systéme a motore, zlepšíte jazdné vlastnosti a znížite spotrebu paliva.

Dávkovanie: 1x za 15 000 km pridajte jedno balenie 325 ml do maximálne 75 litrov paliva.