Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Multifunkčné športové cyklovozíky

Počet produktov: 13

Zobrazuje sa 1-13 z 13 položiek

Aktívne filtre

Cyklovozík THULE Chariot Lite - Agave

Cena 900,00 €

Jednoduché použitie, ľahká preprava. Thule Chariot Lite je športový, praktický kočík pre každodenný život a tiež multifunkčný športový cyklovozík, vďaka ktorému si môžete veľa aktivít užiť aj so svojím dieťaťom. Zahŕňa súpravu Standard - sada pre cyklistiku a kočiar.

Cyklovozík THULE Chariot Cross - Majolica Blue

Cena 1 080,00 €

Špičkový detský vozík za bicykel a kočík pre beh a prechádzky od svetoznámeho výrobcu THULE, ktorý charakterizuje skvelý výkon, pohodlie a štýl pre športovcov aj ich deti. Základná verzia obsahuje sadu pre jazdu na bicykli a prechádzky.

Cyklovozík Thule Chariot Sport - Yellow

Cena 1 350,00 €

Špičkový vozík za bicykel a kočík pre beh a prechádzky od svetoznámeho výrobcu THULE, ktorý charakterizuje skvelý výkon, pohodlie a štýl pre športovcov aj ich deti. Základná verzia cyklovozíka obsahuje sadu pre jazdu na bicykli, prechádzky.

Cyklovozík THULE Chariot Sport - Midnight Black

Cena 1 350,00 €

Špičkový vozík a kočík pre beh a prechádzky od svetoznámeho výrobcu THULE, ktorý charakterizuje skvelý výkon, pohodlie a štýl pre športovcov aj ich deti. Základná verzia obsahuje sadu pre jazdu na bicykli, prechádzky.

Cyklovozík THULE Chariot Sport 2 - Midnight Black

Cena 1 500,00 €

Špičkový detský vozík za bicykel a kočík pre beh a prechádzky od svetoznámeho výrobcu THULE, ktorý charakterizuje skvelý výkon, pohodlie a štýl pre športovcov aj ich deti. Základná verzia obsahuje sadu pre jazdu na bicykli a prechádzky.

Zobrazuje sa 1-13 z 13 položiek