Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Strešný nosič THULE - kovový

  • -10%
  • Balenie
Strešný nosič THULE - kovový
2126kov/7122/960

Strešný nosič od firmy THULE predstavuje výbornú kvalitu - dôkazom je aj 5 ročná záruka garantovaná výrobcom. Priečniky THULE sú vyrobené z ocele a sú potiahnuté vrstvou tzv. “gumoplastu”, ktorý zabezpečuje prepravovaný náklad proti oteru. Tento nosič je určený viac na prepravu nákladu ako sú rúry, rebríky a podobne. Veľkou výhodou je taktiež rýchla a jednoduchá montáž/demontáž.

Celý popis produktu

Dostupné ihneď

Ružomberok (expedičný sklad):
Dostupné ihneď
Prešov:
Momentálne nedostupné
Senec:
Dostupné ihneď

Balenie obsahuje

Strešný nosič THULE - kovový

176,41 €
Montáž nieje dostupná
Montáž v našej dielni (od 30.00 €)
-

Spolu s DPH :

Zľava 10%
176,41 €
196,02 € info_outline

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Strešný nosič THULE

Nosiče od značky THULE patria k jedným z najkvalitnejších nosičov na strechu. Výrobca garantuje 5 ročnú záruku na kompletný strešný nosič. Výhodou je tiež rýchla a jednoduchá montáž a demontáž.

SquareBar Evo

Kovový priečnik od firmy THULE je výbornou voľbou pre zákazníka, ktorý potrebuje strešný nosič využívať hlavne na prenos stavebného nákladu (rúry, rebríky a podobne). Keďže je oceľový priečnik potiahnutý vrstvou “gumoplastu”, výraznou mierou zabraňuje poškrabaniu prevážaného nákladu.

Tento priečnik nemá aerodynamický tvar, preto je potrebné rátať s nežiaducim pískajúcim zvukom pri jazde. T-drážka nie je súčasťou priečnika.

Kompatibilita

  • Hyundai - H1 Bus - 1998

Technické údaje

  • Rozmery: dĺžka priečnika je 1200 mm
  • Hmotnosť:
  • Nosnosť: 75 kg
  • Farba: čierna
  • Materiál: oceľ
  • Výrobca: THULE

Poznámka

Strešný nosič je možné voliteľne vybaviť bezpečnostnými zámkami Thule 544. Tieto však nie sú sučasťou základného balenia a je potrebné objednať ich samostatne.

Akcia platí len do vypredania zásob!