Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Strešné nosiče Akciová ponuka nosičov Nissan Nissan Micra

Hľadáte strešný nosič Akciová ponuka nosičov Nissan Nissan Micra? Nájdite ten správny strešný nosič pre Vaše auto. V závislosti od verzie Vášho vozidla sa vám zobrazia strešné nosiče. Strešné nosiče pre osobné autá obsahujú tyče a montážny kit pre konkrétny model vozidla.

Na výber máte kvalitné elegantné modely od renomovaných značiek THULE a YAKIMA v hliníkovom alebo kovovom prevedení. Alebo si môžete zvoliť cenovo priaznivejšie od značiek Aurilis a CAM

Počet produktov: 2

Zobrazuje sa 1-2 z 2 položiek

Aktívne filtre

  • -10%

Strešný nosič THULE - kovový

Základná cena 229,99 € Cena 206,99 €

Strešný nosič od firmy THULE predstavuje výbornú kvalitu - dôkazom je aj 5 ročná záruka garantovaná výrobcom. Priečniky THULE sú vyrobené z ocele a sú potiahnuté vrstvou tzv. “gumoplastu”, ktorý zabezpečuje prepravovaný náklad proti oteru. Tento nosič je určený viac na prepravu nákladu ako sú rúry, rebríky a podobne. Veľkou výhodou je taktiež rýchla a jednoduchá montáž/demontáž.

  • -10%

Strešný nosič THULE - alumíniový

Základná cena 274,99 € Cena 247,49 €

Strešný nosič od firmy THULE predstavuje výbornú kvalitu - dôkazom je aj 5 ročná záruka garantovaná výrobcom. Priečniky THULE sú vyrobené z ľahkého hliníka a stanovujú výborné štandardy v oblasti znižovania zvukovej energie a odporu vzduchu vďaka dizajnu priečnika podobnému krídlu.

Zobrazuje sa 1-2 z 2 položiek