Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Strešný nosič THULE WingBar Edge

  • Balenie
Strešný nosič THULE WingBar Edge
TH/9591/3014

Strešný nosič od firmy THULE predstavuje výbornú kvalitu - dôkazom je aj 5 ročná záruka garantovaná výrobcom. Priečniky THULE sú vyrobené z ľahkého hliníka a stanovujú výborné štandardy v oblasti znižovania zvukovej energie a odporu vzduchu vďaka dizajnu priečnika podobnému krídlu. Okrem elegantného dizajnu sa strešný nosič vyznačuje aj najvyššou kvalitou, aerodynamikou a vysokou nosnosťou. Veľkou výhodou je taktiež rýchla a jednoduchá montáž/demontáž.

Vďaka týmto vlastnostiam je zabezpečený vysoký používateľský komfort a bezpečnosť pri preprave vybavenia do cieľa. Na upevnenie nosičov bicyklov alebo lyží môžete využiť T drážku pre jednoduchú montáž.

Celý popis produktu

Momentálne nedostupné

Balenie obsahuje

Strešný nosič THULE WingBar Edge

340,99 €
Montáž nieje dostupná
Montáž v našej dielni (od 30.00 €)
-

Spolu s DPH :

340,99 €

Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám


Potrebujete pomôcť s výberom? Zavolajte nám



Uzatvorená varianta: (integrovaný reling, fixpoint)

Uzatvorená varianta priečnikov THULE WingBar EDGE je elegantné riešenie pre Vaše auto. Dizajnové priečniky sú vhodné na vozidla s pozdĺžnymi integrovanými priečnikmi a vozidlá s fixačnými bodmi na streche. Aerodynamický tvar priečnika zabezpečuje tichú jazdu. Pätky sú súčasťou tyčí na ktorých je T drážka prekrytá gumou (je potrebné ju vybrať pri montáži príslušenstva ako - nosiče bicyklov, lyží a pod.). Priečniky sú uzamykateľné (zámky sú súčasťou balenia).

Pri uzatvorenej variante je však potrebné počítať s menšou ložnou plochou ako pri priečnikoch WingBar EVO. To znamená že na uzatvorenú variantu dáte 2 maximálne  3 nosiče bicyklov (v závislosti od šírky strechy).

Montážny kit

 

Montážny kit th/3014 je určený priamo na dané vozidlo a zabezpečuje presné uchytenie. V kombinácii s pätkou a tyčou tvorí kompletný priečnik. Bez zakúpenia kitu nie je možné namontovať priečnik na strechu vozidla (neplatí pre vozidlá s lyžinami - klasický reling, kde sa nosič upína len pomocou pätky TH/7104 ).

Technické údaje

  • WingBar Edge
  • Nosnosť: 75 kg
  • Farba: strieborná / silver
  • Materiál: hliník
  • Výrobca: THULE