Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Strešné nosiče Daihatsu Terios SUV 2006/- s relingom ✔️

Hľadáte strešný nosič Daihatsu Terios SUV 2006/- s relingom? Nájdite ten správny strešný nosič pre Vaše auto. V závislosti od verzie Vášho vozidla sa vám zobrazia strešné nosiče. Strešné nosiče pre osobné autá obsahujú tyče a montážny kit pre konkrétny model vozidla.

Na výber máte kvalitné elegantné modely od renomovaných značiek THULE a YAKIMA v hliníkovom alebo kovovom prevedení. Alebo si môžete zvoliť cenovo priaznivejšie od značiek Aurilis a CAM

Počet produktov: 6

Zobrazuje sa 1-6 z 6 položiek

Aktívne filtre

  • -10%

Strešný nosič na reling THULE - kovový

Základná cena 210,00 € Cena 189,00 €

Strešný nosič od firmy THULE predstavuje výbornú kvalitu - dôkazom je aj 5 ročná záruka garantovaná výrobcom. Priečniky THULE sú vyrobené z ocele a sú potiahnuté vrstvou tzv. “gumoplastu”, ktorý zabezpečuje prepravovaný náklad proti oteru. Tento nosič je určený viac na prepravu nákladu ako sú rúry, rebríky a podobne. Veľkou výhodou je taktiež rýchla a jednoduchá montáž/demontáž.

  • -10%

Strešný nosič na reling THULE - hliníkový

Základná cena 255,00 € Cena 229,50 €

Strešný nosič od firmy THULE predstavuje výbornú kvalitu - dôkazom je aj 5 ročná záruka garantovaná výrobcom. Priečniky THULE sú vyrobené z ľahkého hliníka a stanovujú výborné štandardy v oblasti znižovania zvukovej energie a odporu vzduchu vďaka dizajnu priečnika podobnému krídlu. Okrem elegantného dizajnu sa strešný nosič vyznačuje aj najvyššou kvalitou, aerodynamikou a vysokou nosnosťou. Veľkou výhodou je taktiež rýchla a jednoduchá montáž/demontáž.

Vďaka týmto vlastnostiam je zabezpečený vysoký používateľský komfort a bezpečnosť pri preprave vybavenia do cieľa. Na upevnenie nosičov bicyklov alebo lyží môžete využiť T drážku pre jednoduchú montáž.

  • -10%

Strešný nosič YAKIMA s presahom - hliníkový (reling)

Základná cena 279,00 € Cena 251,10 €

Strešné nosiče s technológiou redukcie hluku YAKIMA™ sú v tvare krídla, čo znižuje odpor vzduchu počas jazdy na minimum a zaručuje takmer úplnú nehlučnosť nosičov pri akejkoľvek rýchlosti automobilu. Porovnávacie testy vo veternom tuneli preukázali hlučnosť nižšiu až o 70% oproti iným nosičom.

  • -10%

Priečniky relingové YAKIMA S54

Základná cena 239,00 € Cena 215,10 €

Strešné nosiče s technológiou redukcie hluku YAKIMA™ sú v tvare krídla, čo znižuje odpor vzduchu počas jazdy na minimum a zaručuje takmer úplnú nehlučnosť nosičov pri akejkoľvek rýchlosti automobilu. Porovnávacie testy vo veternom tuneli preukázali hlučnosť nižšiu až o 70% oproti iným nosičom.

Zobrazuje sa 1-6 z 6 položiek