Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Blog autocar

Na našom blogu nájdete články o všetkom, čo sa týka ťažných zariadení, prívesných vozíkov a prepravníkov, nosičov bicyklov, strešných nosičov a strešných boxov a nášho ďalšieho sortimentu.

ZÍSKAJTE ZĽAVOVÚ POUKÁŽKU A NAKÚPTE VÝHODNEJŠIE

ZÍSKAJTE ZĽAVOVÚ POUKÁŽKU A NAKÚPTE VÝHODNEJŠIE

Pravidlá získania a uplatnenia zľavových poukážok - LETO 2022: 

1. Za nákup (či už v predajni alebo na e-shope) v hodnote minimálne 100 € získavate 1 ZĽAVOVÚ POUKÁŽKU na zľavu 10%, ktorú môžete použiť na ďalší nákup.

2. Platnosť poukážky si overte na zadnej strane poukážky. Po tomto termíne uvedenom na poukážke ich nie je možné použiť pre uplatnenie zľavy z nákupu.

3. Na každý nákup môžete použiť len jednu poukážku. Zo sumy nákupu Vám po predložení poukážky na pokladni automaticky odpočítame 10%.

4. Pokiaľ máte viac kusov poukážok, suma zľavy sa nenásobí ani nekumuluje. 1 nákup = 1 zľavová poukážka so zľavou v hodnote 10%.

5. Zľavové poukážky je možné uplatniť LEN na našich kamenných predajniach, nie na online nákup.

6. Poukážky nie je možné uplatniť na už zľavnené produkty, ani na nákup prívesných vozíkov (na žiadny typ prívesných vozíkov - teda ani na obytné prívesy).

7. Poukážky sú prenosné, zľava bude uplatnená zákazníkovi/zákazníčke, ktorá ju predloží na predajni.

8. Po uplatnení zľavy poukážku nechávate na predajni Autocar.

9. Zľavy platia len pre maloobchodný predaj.

 

Modelový príklad:

Kúpite si u nás ťažné zariadenie aj s montážou v hodnote 280 €. Dostanete preto 1 kus zľavovej poukážky, ktorú si viete uplatniť na ďalší nákup. V rámci ďalšieho nákupu si vyberiete strešný box v hodnote 450 €. Na tento si uplatníte zľavovú poukážku na pokladni predajne a odčítame Vám 10% z ceny vybraného tovaru (pokiaľ spĺňa podmienky uvedené vyššie v pravidlách). Strešný box Vás teda po zľave vynde 405 €.

*Ceny tovarov v rámci modelového príkladu sú vymyslené a nie sú stanovené podľa nijakého konkrétneho tovaru.

 

Zmena pravidiel uplatnenia poukážok zo strany Autocar - Ťažné zariadenia s. r. o. vyhradená.