Vážime si vaše súkromie

Súbory cookie sa používajú na ukladanie nastavení a predvolieb, na štatistiku a analýzu používateľského správania, poskytovanie funkcií sociálnych sietí a personalizáciu obsahu a reklám. Súhlas poskytujete spoločnosti AUTOCAR - Ťažné zariadenia, s.r.o.

Zásady ochrany súkromných údajov

Blog autocar

Na našom blogu nájdete články o všetkom, čo sa týka ťažných zariadení, prívesných vozíkov a prepravníkov, nosičov bicyklov, strešných nosičov a strešných boxov a nášho ďalšieho sortimentu.

Categories : Téma: Nosiče a boxy
TOP 5 darčekov na Vianoce, ktoré potešia Vašu rodinu

TOP 5 darčekov na Vianoce, ktoré potešia Vašu rodinu

Došli Vám nápady, čo darovať pod stromček mužovi, deťom, či celej rodine? Máme pre Vás niekoľko nápadov, ako zabodovať. Navyše sa vyhnete stresu a nebudete musieť ešte 2 dni pred Vianocami premýšľať nad tým, aké darčeky kúpiť.

#1 Strešný box THULE 


Radi cestujete alebo by sa Vám zišiel nejaký ten priestor v aute navyše? Skvelým darčekom pod stromček pre celú rodinu môže byť tento štýlový a priestranný strešný Box Thule Motion XT Sport . Dizajn boxov Thule Motion XT vyniká svojou aerodynamikou a skvelým využitím priestoru, vďaka čomu je vhodný pre všetky typy vozidiel. Tento box je ľahko otvárateľný a zatvárateľný za všetkých podmienok, takže to hravo zvládne každý.

#2 Nosič bicyklov na ťažné zariadenie THULE

Ste milovníci cykloturistiky alebo pri jazde na bicykli dokážete vypnúť či dobiť energiu? Pôsobivý darček pre celú rodinu môže byť nosič bicyklov na ťažné zariadenie THULE. Bicykle si tak môžete vziať so sebou kamkoľvek pôjdete! Navyše vďaka sklopnej funkcii tohto nosiča môžete do batožinového priestoru jednoducho vstupovať, aj keď sú bicykle v nosiči. 

 

#3 Nosič lyží THULE Snowpack

Nevyhnutná súčasť výbavy pre snowboardistov alebo lyžiarov? Jednoznačne nosič lyží THULE Snowpack 7324. Je vyrobený z exkluzívneho hliníka, vybavený dvojitou funkciou zamykania a odvezie až 4 páry lyží alebo 2 snowboardy. Potešte rodinu a vyrazte túto sezónu spolu na svahy!

#4 Strešný nosič YAKIMA

Potrebujete na svoje auto upevniť strešný box, nosič na bicykle alebo nosič lyží? Najskôr budete potrebovať strešný nosič, tzv. priečniky. 

Nová generácia strešných nosičov značky YAKIMA vyniká technológiou redukcie hluku YAKIMA™ - tieto nosiče sú v tvare krídla, čo znižuje odpor vzduchu počas jazdy na minimum a zaručuje takmer úplnú nehlučnosť nosičov pri akejkoľvek rýchlosti automobilu. Priečniky nie sú univerzálne, je potrebné zvoliť si produkt určený priamo na daný typ vozidla. V našej ponuke nájdete strešné nosiče (priečniky) na všetky typy automobilov. 

#5 Gumové autorohože

Hľadáte ten správny darček pre muža? Určite k nemu patria doplnky do auta a napríklad tieto gumové autorohože vyrobené presne na mieru do Vášho auta. Vynikajú jednoznačne špičkovou kvalitou a luxusným 3D dizajnom. Ľahko sa čistia a špeciálny protišmykový povrch zaručuje príjemný pocit pri jazde. Objednať si ich môžete emailom alebo telefonicky.